Успей в България печели наградата “Eлектронна платформа на годината”

Успей в България за Ексклузивните годишни награди на Lemon Management.

Успей в България

На 21 Февруари в зала Силует на Хотел Маринела, София се проведоха ексклузивните годишни награди на Lemon Management. Ние сме изключително щастливи и признателни да споделим с цялата наша общност, че Успей в България спечели спорно една от най-стойностните награди за годината в цяла България.

Успей в България печели една от най-значимите награди в индустрията.

На частното вип събитие в естестически красивата зала и приятна обстановка, бяха поканени около 150 човека, които да присъстват на изключителното награждаване на живо.

На събитието присъстваха много ключови имена от Българската бизнес и предприемаческа общност. Ники Кънчев лично се нагърби с тежката задача да води това ключово за България събитие.

Успей в България

Успей в България печели топ наградата за електронна платформа на годината

Наградата на Успей в България е връчена лично от Даниела Цветкова. Тя е главен асистент от катедра предприемачество от Университета за Национално и Световно Стопанство, град София. (УНСС)

Излизайки на сцената Гл. ас. др. Цветкова споделя с публиката, че за нея е огромна чест да връчи тази единствена по рода си награда, именно на “Успей в България”

Конкретните и думи са:

“Моята ежедневна работа е да се занимавам с обучение, мотивиране и разкриване на предприемаческия потенциал в хората. Именно затова е мое удоволствие да връча наградата на Петър Антонов и Успей в България за електронна платформа на годината.”

Успей в България

Успей в България, не само Лидер в обученията по Онлайн Бизнес и продажби, но и номер 1 електронна платформа.

Разбира се, избирането на най-достойния кандидат и компания за връчването на тази ключова за България награда никак не е лесно. Ние от екипа на Успей в България се чувстваме невероятно признателни, че именно нашите методи на обучение, менторство и подкрепа се оказват еталон в Индустрията и стандарт за безупречно и високо качество.

Днес успешните истории на много от нашите Студенти и многобройните позитивни коментари на хиляди хора в Интернет говорят сами по себе си. Но истината е, че през 2014г., когато тепърва стартирахме онлайн платформата и дейността си, позицията на Лидер на пазара не беше дори и мечта за нас.

Нашата мечта и мисия беше да предоставим нещо ново и различно, което никога досега не беше правено в България. За пръв път да съберем на едно място всичко, от което някой се нуждае, за да развие себе си до пълния си потенциал и да научи точно как да развие успешен бизнес онлайн. Без значение дали тепърва стартира и няма предишен опит, без технически умения и владеене на Английски език.

И именно затова, тази награда и тази победа означават страшно много за нас и всички наши Студенти. Те са хората, които ни гласуват доверие и се борят за един по-добър живот за себе си и за семейството си!

Изключително много благодарим на Главен Асисент, Д-р. от катедра предприемачество в УНСС – Даниела Цветкова и на Lemon Management за огромното признание и награда на годината.

Не бихме могли да бъдем по-благодарни и признателни за тази огромна чест.

Петър Антонов и екипът на Успей в България

П.П. За повече полезни статии, чувствай се свободно да прегледаш нашия Блог тук на сайта.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *