Как Бързо да Правиш Пари Чрез Онлайн Бизнес

photo-1431605695381-f4a9c3cdd150

Докато 99% от хората се събуждат всеки ден, за да отидат на работа, заменяйки времето си за пари, този малък 1% от хора се събужда в свят на финансова потенциалност, който някои хора дори не мислят за възможен.

Тези 3 стъпки са лесно подробно описание на това как да правиш пари чрез онлайн бизнес :

1. Развий идеята си за онлайн бизнес и след това направи твоя уебсайт, който да бъде атрактивен за поситителите му.

Бърз съвет, който ще ти помогне да стигнеш до невероятната бизнес идея: Комбинирай твоята идеа, хоби и умения, за да откриеш нещо, което те вълнува, и измисли начин, по който това може да бъде използвано за решение на проблем на някой човек.  Например: Създай семпъл уебсайт за начало, който ще рекламира това, което правиш, или продукта, който предлагаш. Нямаш нужда, от каквито и да са технически способности. Единственото, от което се нуждаеш, е да знаеш как да използваш Интернет!

Използвай онлайн социалните мрежи, за да привличаш хора към твоя уебсайт.  Не прави нищо тайно и подвеждащо. Просто говори с приятели, роднини, хора, с които си се запознал и се опитай да започнеш да разрешаваш проблемите им. Открий тяхната болка и тогава я излекувай. Това ще ти помогне за развитието на идеята ти.

Насочвай ги към твоя сайт, за да получат своето безплатно парче стойностна информация, която си подготвил за тях, с което идва и стъпка 2…

2. Предлагай на посетителите си нещо безплатно в замяна на имейлите им

Създай безплатно и полезно съдържание и поискай имейл адреси в замяна.

Например би могъл да предлагаш безплатна 15 минутна консултация или видео, файл за изтегляне, пътеводител или всякакви други безплатни неща- това зависи изцяло от бизнеса, който развиваш.

Добавяй тези хора към списък с имейли и с всеки изминал ден увеличавай броя им. Както казва поговорката: “Бавно, но славно!”. Можеш да постигнеш ОГРОМНИ резултати с много малко имейли в списъка ти, а с 500 имейли би могъл дори и да напуснеш работа.

3. Превърни абониралите се за сайта ти в купувачи

Сега е време да правиш пари.

Можеш да продаваш, каквото си поискаш- курсове, най-разнообразни продукти, някакъв вид услуга… Всичко зависи от това какво на теб ти харесва, какво е интересно за теб и какво мислиш, че най- много би помогнало на твоите абонати.

След като си предоставял куп безплатна и впечатляваща информация за определено време, имаш, така да се каже, правото да продаваш. Имаш сигурна аудитория от хора, независимо колко малко са те, които очакват да видят какво ново си подготвил за тях, четат, гледат или слушат работата ти и също така са свързани с твоите послания.

Това е важно за теб. Тези хора всъщност искат да купуват от теб. Те с нетърпение очакват ти да произведаш истински продукт, защото ти имат доверие. Това задоволява нашия вътрешен инстинкт за взаимност, но от друга страна те искат да купуват и защото смятат, че това, което ти предлагаш, е стойностно.

Ето пример за това как една проста идея би могла да се превърне в 2.000лв на месец:

Да кажем, че ти си учител, който умее много добре да подготвя ученици за матури след 12 клас. Това е наистина добро умение с доста добра печалба на час. След време обаче се изтощаваш от постоянното ходене от къща в къща, постоянното приемане на ученици в твоя дом или преподаването в класове с голям брой ученици.

Възниква и един по-лесен вариант. Вместо да правиш горе описаното, би могъл да направиш уебсайт, в който да даваш много добри съвети и тактики за матурите безплатно. Създай PDF файл с твоите 5 доказани тактики, с които да увеличиш резултата си на изпитите, в замяна на имейл адреси.

Продължавай да набираш имейли за твоя списък. Твоят списък е пътят ти към парите. Отнасяй се с него с максимална грижа и внимание. Винаги помни, че това са истински хора.

През това време създавай леки 6 седмични видео курсове, в които преподаваш така, както си го правел в класна стая или където и да е другаде. ( Не казвай, че нямаш необходимата техника… Единственото от, което се нуждаеш, е… смартфон!)

Веднъж на всеки един или два месеца изпращай имейл до твоите читатели, в който рекламираш тези курсове. Всеки път, в който изпращаш имейли, шансът да има продажби е голям. Тъй като списъкът от имейли расте, все повече и повече хора ще купуват. Но не забравяй да изпълняваш и всичко от точка 2. По този начин читателите ти ще продължават да те харесват и уважават.

Ако продаваш твоите курсове за 200лв (а това е много добра цена, имайки предвид каква е цената на частния урок за час) и имаш само 10 продажби на месец, ти автоматично печелиш сумата от 2000лв … всеики един месец. А всичко започна от един малък списък от имейли.

Това ще промени живота ти: това са достатъчно пари, за да отидеш на почивка, за да изплатиш студенстките си заеми, за да изплатиш дълговете си и най-накрая да започнеш да спестяваш…

Не се изисква толкова много- само амбиция, оригинална идея и постоянство.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *